Британският престолонаследник принц Чарлз е получил предложение да изпълни малка

...
Британският престолонаследник принц Чарлз е получил предложение да изпълни малка
Коментари Харесай

Ще участва ли принц Чарлз в следващия филм за Джеймс Бонд?

Британският престолонаследник принц Чарлз е получил предложение да извърши дребна роля в идния 25-и филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд , заяви ТАСС, базирайки се на обява във в. " Сън ".

В последно време основателите на кино лентата се сблъскаха с редица проблеми, в това число контузията през май по време на фотоси на изпълнителя на основната роля Даниъл Крейг.

" Не е загадка, че филмът е изправен пред компликации , само че една покана към член на кралското семейство може да бъде тъкмо това, от което се нуждае продукцията ", написа изданието, цитирайки неназован източник.

През юни принц Чарлз посети снимачната площадка в лондонските студиа " Пайнууд " и се срещна с част от звездите на кино лентата, измежду които и Крейг.
 Gulliver/Getty Images-->
" Всяко удостоверение за епизодична роля на престолонаследника евентуално ще бъде непокътнато в строга загадка, само че в случай че той откаже, продуцентите могат да насочат вниманието си към принцовете Уилям и Хари ", добавя източникът.

Принц Чарлз може да стане вторият член на кралското семейство, взел участие в фотоси , свързани с Джеймс Бонд . През 2012 година самата кралица Елизабет Втора се включи в тематичен клип с екранния сътрудник 007 Даниъл Крейг за откриването на Летните олимпийски игри в Лондон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР