Британският премиер Тереза Мей ще обяви, че е разговаряла с

...
Британският премиер Тереза Мей ще обяви, че е разговаряла с
Коментари Харесай

Мей уверява, че Великобритания има светло икономическо бъдеще след Brexit

Британският министър председател Тереза Мей ще разгласи, че е разговаряла с водачите на редица страни, заинтересувани от сключването на търговски покупко-продажби след излизането на страната от Европейския съюз, съобщи Reuters, базирайки се на речта на премиера, която ще бъде произнесена през днешния ден (3 декември) пред английския парламент.
" Веднага щом напуснем състава на Европейски Съюз, ние ще можем да сключим амбициозни търговски покупко-продажби ", се споделя в речта на Мей, която ще бъде произнесена пред Народното събрание на страната, написа БГНЕС.
Британският министър председател ще съобщи, че нейните срещи с водачите на някои страни са посочили, че те са подготвени да обсъдят комерсиалните покупко-продажби, " колкото е допустимо по-скоро ". По-конкретно, става дума за Аржентина, Австралия, Чили и Япония. Мей също по този начин ще съобщи, че Англия ще подписа нов търговски контракт с Япония.
На 11 декември английските депутати би трябвало да гласоподават съглашението с Европейски Съюз за Брекзит. Ако то не бъде утвърдено, е допустимо излизането на Обединеното кралство от Европейски Съюз без контракт. Според редица специалисти това ще бъде еднакво на икономическа злополука за Острова.
Документът, който Мей назовава " най-хубавата допустима договорка ", се подлага на критика както от опозицията, по този начин и от някои консерватори. Одобрението на документа, съгласно английския министър председател, ще даде на страната и бизнеса по този начин нужната изясненост, до момента в който неодобрението ще има противоположните последствия.
Англия би трябвало да излезе от Европейски Съюз на 29 март, 2019 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР