Британският премиер Борис Джонсън ще става баща и вече е

...
Британският премиер Борис Джонсън ще става баща и вече е
Коментари Харесай

Борис Джонсън сгоден, очаква дете

Британският министър председател Борис Джонсън ще става татко и към този момент е предложил дълготраен съюз на майката - приятелката му Кари Симъндс. Двамата са се сгодили в края на предходната седмица, предадоха английските медии.

Така Джонсън ще стане първият министър-председател, който ще се ожени в границите на мандата си от 250 години насам. Той и Симъндс са дружно от към 2 години и живеят в формалната резиденция на премиера на „ Даунинг Стрийт “ 10 в Лондон, откогато той встъпи в служба.

31-годишната Симъндс е щерка на един от съоснователите на английското издание „ Индипендънт “, Матю Симъндс, и един от юристите му, Жозефин Макафий. Работила е в пресцентъра на Консервативната партия, а през 2018-а го оглавява за няколко месеца, само че поради неспособността да се оправи, е уволнена.

За бременността тя показа в Instagram профила си. „ Обикновено не обявявам такива неща тук, само че желаех приятелите ми да го схванат от мен... Много от вас към този момент знаят, само че за тези, кото към момента не, сгодихме се в края на предходната година... и чакаме бебе при започване на лятото “, написа под фотография с нейния обичан.

Борис Джонсън не смесва работата с детайлностите към персоналния си живот. Той има два предходни брака – с дъщерята на историка Уилям Мостин-Оуен, Алегра, както и с правозащитничката Марина Уилър, от която има 4 деца – Лара (26 г.), Майло (24 г.), Каси Пийчис (22 г.) и Теодор Аполо (20 г.). Предполага се обаче, че има и извънбрачно дете с арт консултанта Хелън Макинтайър.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР