Британският премиер, Борис Джонсън, ще се опита да укрепи позицията

...
Британският премиер, Борис Джонсън, ще се опита да укрепи позицията
Коментари Харесай

Джонсън ще се опита да укрепи позициите си след вчерашния вот

Британският министър председател, Борис Джонсън, ще се опита да укрепи позицията си през днешния ден, като изложи редица нови политики откакто оцеля при избор на доверие, който разкри мащаба на опасността за позицията му, съобщи Ройтерс.

Джонсън завоюва вота късно в понеделник с 211 гласа против 148 - задоволително, с цел да избегне незабавното подаване на оставка, само че с по-голям от предстоящото протест в неговата партия, която го остави политически " ранен " и го накара да се бори, с цел да завоюва още веднъж доверието на сътрудниците си и необятната общност.

Първото му предизвикателство ще бъде да убеди най-висшите си съдружници, някои от които евентуално биха желали да го заменят, в случай че бе изпъден, че може да потвърди своето водачество.

Офисът на Джонсън издаде изказване, в което се споделя, че той ще употребява срещата, с цел да изложи визията си за идващите седмици, в това число нови политики за понижаване на разноските за грижи за деца и така нататък

„ Това е държавно управление, което извършва това, от което хората в тази страна се интересуват най-вече “, сподели Джонсън в изказването.

" Ние сме на страната на работливите британци и ще продължим с работата. "

" Daily Telegraph " назова резултата от вота на доверие " куха победа. "

Наричайки резултата " пирова победа ", " Times " написа, че тясната победа е оставила политическия престиж на Джонсън мощно оскърбен и неговата партия по-разделена от преди.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР