Британският премиер Борис Джонсън ще представи днес окончателното си предложение

...
Британският премиер Борис Джонсън ще представи днес окончателното си предложение
Коментари Харесай

Борис Джонсън представя днес окончателното си предложение за Брекзит

Британският министър председател Борис Джонсън ще показа през днешния ден окончателното си предложение за Брекзит, което ще изпрати на Брюксел. Джонсън ще направи това в заключителната си тирада на годишната конференция на английските консерватори, която се организира в Манчестър, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

В речта си пред делегатите на форума Джонсън ще каже, че в случай че Брюксел не прояви схващане и не подписа договорка въз основа на това предложение, то Англия ще спре да приказва по тематиката и ще напусне Европейски Съюз на 31 октомври.

В заключителната си тирада Джонсън ще се придържа към твърдата си линия за Брекзит, като ще показа детайлности за това, което той към този момент назова " обективен и рационален компромис " за Брекзит.

" Приятели, опасявам се, че след три и половина години хората стартират да имат чувството, че ги вършат на простаци. Те стартират да подозират, че има сили в тази страна, които просто не желаят Брекзит въобще да бъде сбъднат ", ще каже Джонсън съгласно фрагменти от речта му, публикувани от неговата канцелария. " Нека да изпълним Брекзит на 31 октомври, тъй че през 2020 година нашата страна да може да се придвижи напред ", ще добави той.

Британското държавно управление в същото време посочи, че ще прати новото английско предложение за Брекзит на Брюксел, откакто Джонсън закрие през днешния ден годишната конференция на торите, съобщи Асошиейтед прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР