Британският премиер Борис Джонсън ще говори с руския президент Владимир

...
Британският премиер Борис Джонсън ще говори с руския президент Владимир
Коментари Харесай

Джонсън: Путин да отстъпи, за да избегне кръвопролития

Британският министър председател Борис Джонсън ще приказва с съветския президент Владимир Путин тази седмица, като го призове да се откаже от ескалацията на напрежението към Украйна, оповестиха от „ Даунинг стрийт “.

„ Премиер-министърът е решен да форсира дипломатическите старания и да ускори възпирането, с цел да избегне кръвопролития в Европа “, сподели представителят в изказване. „ Той ще повтори нуждата Русия да отстъпи и да се ангажира по изкусен път, когато се срещне с президента Путин тази седмица ”. В допълнение към този апел, ръководителят на английското държавно управление ще реализира пътешестване до района през идващите дни.

Русия разположи десетки хиляди бойци по границите на Украйна през последните месеци, което породи опасения от инвазия. Докато съветското държавно управление отхвърля всевъзможни сходни проекти, то упорства за писмени гаранции за сигурността на Русия, в това число обещанието, че Украйна няма да се причисли към НАТО.

Британската дипломация би трябвало да разгласи в понеделник в Народното събрание стягане на режима на наказания, с цел да разреши на Англия, упрекната, че си затваря очите за притока на съветски средства на своя територия, да нанесе удари по стратегическите и финансови ползи на Москва.

В колона, оповестена в петък в CityAm, един от ежедневниците, високо ценени от мощната английска финансова промишленост, депутатът от консерваторите Том Тугенхет, ръководител на комисията по външни работи в Народното събрание, акцентира, че съветската опасност идва освен от „ танкове “, само че също и от " парите в брой ". „ Докато Москва демонстрира своите мускули на Украйна, съветските пари към момента тровят нашите крайбрежия “, сподели той, като има поради, че средствата, вложени в „ сметките и парцелите в Лондон, се употребяват за подкопаване на сигурността на Обединеното кралство “. Той напомни по-специално гибелта на някогашния съветски сътрудник Александър Литвиненко, който бе токсичен с полоний през 2006 година в Лондон, откакто осъди корупцията и хипотетичните връзки на съветските разследващи служби с проведената престъпност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР