Британският премиер Борис Джонсън обяви, че в Англия се въвежда

...
Британският премиер Борис Джонсън обяви, че в Англия се въвежда
Коментари Харесай

Борис Джонсън обяви втори пълен локдаун във Великобритания

Британският министър председател Борис Джонсън разгласи, че в Англия се вкарва нова обща карантина поради повишаването на случаите на ковид, което води до заплаха от препълване на лечебните заведения, предадоха международните организации.

" Ако в този момент не вземем решителни ограничения, националната здравна система може да се окаже пренатоварена след 21 дни ", съобщи Джонсън и акцентира, че карантината ще продължи най-малко доникъде на февруари.

UK Prime Minister Boris Johnson announces a national lockdown for England expected to remain in place at least through the middle of February
— CNN Breaking News (@cnnbrk)

Новите ограничения значат затваряне на учебните заведения, а на хората ще се позволява да излизат единствено при изключителни условия, като отиване на пазар, до аптеката, посещаване при доктор, пътешестване за работа при липса на опция за отдалечен труд.

Още от края на декември в по-голямата част от територията на кралството е неразрешена работата на магазините, продаващи артикули, които не са от първа нужда, на заведенията за хранене, пъбовете и кафенетата.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР