Британският премиер Борис Джонсън направи пряко обръщение към народите на

...
Британският премиер Борис Джонсън направи пряко обръщение към народите на
Коментари Харесай

Борис Джонсън направи обръщение към народите на Русия и Украйна

Британският министър председател Борис Джонсън направи директно послание към народите на Русия и Украйна, употребявайки съветски и украински език, с цел да подсети, че това, което се случва е покруса както за Украйна, по този начин и за Русия.

В двуминутно видео, качено в Туитър, Борис Джонсън съобщи, че сцените по улиците на Киев и украинските полета не са нищо друго с изключение на покруса. Той добави, че повече от едно потомство не сме ставали очевидци на такова клане в Европа.

Джонсън посочи, че Англия застава зад украинските си братя и сестри пред лицето на това безпричинно нападение против родината им.

„ Слава на Украйна! “ сподели Джонсън на украински език, а по-късно се обърна и към съветския народ на съветски с думите: „ Не имам вяра, че тази война се води от ваше име “.

Британският министър председател сподели, че сходно на Украйна, Русия също е велика страна с богата история и горди хора., само че добави, че дейностите на Владимир Путин водят до цялостна изолираност на Русия.

По-рано бе обявено, че сходно на Съединените щати и Европейски Съюз, Лондон също постанова директни наказания на Владимир Путин и външния министър Сергей Лавров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР