Британският премиер Борис Джонсън и финансовият министър Риши Сунак написаха

...
Британският премиер Борис Джонсън и финансовият министър Риши Сунак написаха
Коментари Харесай

Най-голямото еднократно намаляване на данъците

Британският министър председател Борис Джонсън и финансовият министър Риши Сунак написаха обща публикация, с цел да разгласят, по думите им, " най-голямото еднократно понижаване на налозите от десетилетие ", демонстрирайки единение пред лицето на рецесията с повишението на разноските на семействата във Англия, съобщи ДПА.

В публикацията във в. " Сън ", излязла през днешния ден, министър председателят и финансовият министър споделят, че когато в сряда се увеличи прагът на системата за публично обезпечаване това ще спести на 30 милиона английски служащи до 330 английски паунда (400 долара) годишно, съобщи Българска телеграфна агенция.

Те прибавиха, че това историческо понижаване на налозите ще възлезе общо на 6 милиарда английски паунда и ще освободи 2,2 милиона души от задължението да заплащат " каквито и да е обществени осигуровки и налози върху приходите си ", а " близо 70 % от английските служащи " ще заплащат по-ниски обществени осигуровки. Джонсън означи, че в този момент има " огромни шансове " да се поправи ненужната данъчна тежест за хората и бизнеса в цяла Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР