Британският поп певец Роби Уилямс ще участва в церемонията по

...
Британският поп певец Роби Уилямс ще участва в церемонията по
Коментари Харесай

Въпреки провокативната песен за Русия Роби Уилямс ще пее на откриването на световното

Британският поп артист Роби Уилямс ще взе участие в церемонията по откриването на международното състезание по футбол в Русия на 14 юни. В шоуто на стадион " Лужники " някогашният член на Take That ще си партнира с локалната оперна певица Айда Гарифулина.

В откриващия дуел от 18.00 часа ще се изправят Русия и Саудитска Арабия, като двамата реализатори ще излязат на сцената час и половина преди началото на мача. Роля в церемонията ще има и някогашният нападател на бразилския народен тим Роналдо.

Участието на Уилямс в откриването на мондиала беше признато със смесени усеща от съветската общност поради провокативната му ария за Русия през 2016 година Тогава доста съветски медии желаеха да бъдат неразрешени всички изяви на британеца в страната поради проявеното пренебрежение.

В песента " Купонясвай като руснак " (Party Like A Russian) Уилямс разказва съветския хайлайф като " сухи и богати автократи, които купонясват на големи яхти и наемат нарушители за споразумяване на разногласия, като си поставят ботушите ".

" Нито един от хората или фирмите, които желаят той да участва на техни събития, не желаят да се окажат в центъра на тази смешка. Това е смешка за " новите руснаци ", сподели членът на Националната асоциация на уредниците на събития Сергей Князев пред съветската медия Life News.



Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (156)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР