Британският plus size модел Наоми Николас -Уилямс заяви, че нейна

...
Британският plus size модел Наоми Николас -Уилямс заяви, че нейна
Коментари Харесай

Моделът Наоми Николас-Уилямс обвини испанските власти в кражба на снимка

Британският plus size модел Наоми Николас -Уилямс съобщи, че нейна фотография е употребена в акция срещу така наречен естетическото принуждение без позволение., която да насърчи дамите да отхвърлят стандартите и за превъзмогване на обществения напън към някои дами да са в сходство с идеалите за хубост.

“Грубо и неуважително”, по този начин моделът дефинира за BBC Newsbeat, потреблението на неин кадър по бански без позволение.
 Кирил Петков: 2 авг 2022 | Служебното държавно управление на Гълъб Донев пое ръководството от кабинета на Кирил Петков на формалната гала...

Плакат, направен за акцията, демонстрира дами на разнообразни възрасти, цвят на кожата и с друго тегло по бански костюми на плаж. Текстът на плаката е: " Лятото принадлежи също и на нас ".

Наоми Николас -Уилямс, с изключение на с формите си и необятната си усмивка, стана известна и с акцията си #iwanttoseenyome.
Сега младата активистка излиза с обвинявания към държавното управление на Испания, че фотография от фийда й в обществената мрежа е употребена без нейно познание. Извинението поднесено от страна на актьора, изработил плаката за акцията не е задоволително на Наоми. Тя чака реакция от страна на формалните управляващи на Испания.

Автор: Рая Силова
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР