Британският парламент одобри удължаване на извънредните закони. С тях се

...
Британският парламент одобри удължаване на извънредните закони. С тях се
Коментари Харесай

Великобритания одобри удължаване на извънредните пълномощия

Британският парламент утвърди удължение на изключителните закони. С тях се дават огромни права на държавното управление да постанова ограничавания, с цел да спре разпространяването на, оповестява Нова телевизия.
С 330 гласа " за " против 24 " срещу " Народното събрание гласоподава да се удължи действието на Закона за ковид, който съгласно някои депутати от ръководещата партия освен лишава цивилен права, само че и се постанова с диктат, отбелязва Ройтерс. Удължаването на закона бе утвърдено, откакто държавното управление съумя да потуши назряващ протест в редиците на консерваторите и даде обещание на депутатите, че при вземането на значими общонационални ограничения ще се съветва с Народното събрание и когато е допустимо ще подлага тези ограничения на гласоподаване, преди те да влязат в действие.
 Англия удари връх: над 7 000 случаи на ковид за ден Англия удари връх: над 7 000 случаи на ковид за ден
Случаите на ковид в Обединеното кралство са нарастнали със 7 000 в рекорден дневен растеж от началото на пандемията Още 7 143 нови...
Най-добрият метод да се избегне по-нататъшно стягане на ограниченията поради COVID-19 е да се съблюдават към този момент наложените ограничавания, сподели английският министър председател Борис Джонсън. В сряда за втори следващ ден новите случаи на инфектирани за един ден във Англия надвишиха 7000.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР