Британският министър-председател Тереза Мей и американският президент на САЩ Доналд

...
Британският министър-председател Тереза Мей и американският президент на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Мей и Тръмп се съгласиха, че Китай трябва да окаже натиск на КНДР


Британският министър-председател Тереза Мей и американският президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се съгласиха, че Китай би трябвало да наложи напън върху Северна Корея и да принуди Пхенян да прекрати противозаконните си нуклеарни и ректни тествания. Това оповестиха в петък от прессекретариата на "Даунинг стрийт" след телефонния диалог, който двамата държавни управници организираха.

"Те разискаха последните ракетни тествания на Северна Корея и се съгласиха един с различен, че те са демонстрация на безрасъдна провокация и че Китай би трябвало да употребява наличните си средства за оказване на напън върху севернокорейския режим, както и да подсигурява, че Пхенян ще промени тактиката си и ще спре с противозаконните си тестове", гласи изказването на английското държавно управление.

По време на телефонната си сказка Тръмп и Мей са разискали и осъществения през днешния ден атентат в лондонското метро, който в действителност е бил и мотивът американският държавен глава да инициира позвъняването.

Както БГНЕС напомня, в петък сутринта на метростанцията „ Парсънс грийн ” избухна бомба, която докара до хоспитализацията на 22 души, сред които и деца. За благополучие самоделното взривно устройства не взе жертви и всички, признати в болница са в устойчиво положение.

По-късно от антитерористичното поделение към "Скотланд ярд" оповестиха, че самоличността на причинителя на терористичния акт е била открита. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР