Британският министър на транспорта Грант Шапс потвърди, че всички оставащи

...
Британският министър на транспорта Грант Шапс потвърди, че всички оставащи
Коментари Харесай

Падат последните ограничителни Covid мерки за пътуване във Великобритания

Британският министър на превоза Грант Шапс удостовери, че всички оставащи ограничаващи Covid ограничения за пътешестване, засягащи неимунизираните, ще бъдат анулирани от петък, 18 март, съобщи БНР

В момента, всеки който пътува до Англия, би трябвало да добавя формуляр за локация преди идване. Пътниците, които не са изцяло имунизирани би трябвало да вършат тест преди потегляне, да попълнят формуляра, и да си ангажират и платят PCR тест след идване.

Изявлението на Шапс значи, че от петък пасажерите, които не са изцяло имунизирани повече не би трябвало да вършат тест преди потегляне и след идване на Острова.

Няма де е належащо и попълване на формуляр за локация. Хората, планиращи пътувания в чужбина, ще би трябвало обаче да се преценяват с условията на другите страни.

Грант Шапс уточни, че смяната е допустима с помощта на сполучливото всеобщо имунизиране и значи по-голяма независимост напълно в точния момент преди Великден. Правителството работи върху незабавни проекти за справяне с нови разновидности на вируса, които се чака да бъдат оповестени преди Великденските празници през април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР