Британският министър на отбраната Бен Уолъс и шестима висши военни

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс и шестима висши военни
Коментари Харесай

Британският министър на отбраната се самокарантинира

Британският министър на защитата Бен Уолъс и шестима висши военни са се самоизолирали, откакто са били в непосредствен контакт с главнокомандващия английските въоръжени сили военачалник Ник Картър, дал позитивна проба за Covid-19.

Бен Уолъс и ръководителите на Кралския флот, Кралските военновъздушни сили и Стратегическото командване са получили уведомление от Националното опазване на здравето по схемата „ Тест и следене “ за случилото се и са били посъветвани да се изолират за 10 дни.

Генерал Ник Картър е бил хазаин в четвъртък на среща на Академията на защитата в Шривънхам, графство Оксфордшър. Съобщено бе, че военачалник Картър е дал позитивната проба в петък след присъединяване в обичаен исторически фестивал.

Твърди се, че на срещата в четвъртък е била спазвана обществената отдалеченост, само че все пак Бен Уолъс и останалите военни са взели решение да се самоизолират.

От държавното управление не дадоха пояснение за какво Бен Уолъс се самоизолира, а не прави дневни проби за Covid-19, по този начин както постъпи вицепремиерът Майкъл Гоув, когато бе открито, че е бил в контакт със инфектиран. Тогава бе оповестено, че Гоув взема присъединяване в пилотна скица за инспекция на успеваемостта на всекидневното тестване с вяра, че това може да спести ненужното самоизолиране на хиляди хора.

В пилотната скица вземат участие 40 000 души в Англия и в случай че всеки ден сутринта те имат негативна проба могат да не престават да живеят по естествен метод като вървят на работа или правят другите си отговорности.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР