Британският крал Чарлз III отново потъна в скръбЕдин от най-дългогодишните

...
Британският крал Чарлз III отново потъна в скръбЕдин от най-дългогодишните
Коментари Харесай

Нова смърт покоси кралското семейство

Британският крал Чарлз III още веднъж потъна в тъга

Един от най-дългогодишните другари на Негово величество Иън Фаркуар умря на 78-годишна възраст в имението Хайгроув. Известният ловджия е бил конник на кралицата майка и е служил в кавалерийския полк на английската войска.

Фаркуар беше непосредствен и с кралица Камила, живеейки в имението на краля, защото в продължение на доста години живееше в един от парцелите на монархията, предава " Телеграф ".

Бригаден военачалник Андрю Паркър Боулс, първи брачен партньор и другар на Камила, сподели пред Daily Mail, че обстановката е „ доста тъжна “ и че той е бил в неприятно здраве през последните няколко месеца.

Той разказа приятеля си като „ див като ястреб в младостта си, само че постоянно доста занимателен “. Паркър Боулс добави, че „ Капитанът “, както е прочут Фаркуар, ще бъде „ остане в историята като един от великите господари на хрътките “.

Фаркуар и Чарлз бяха покрай това да се сродят преди 20 години, когато принц Уилям имаше краткотрайна връзка с щерка му Роуз Фаркуар.

Новината за гибелта на приятеля му идва, до момента в който крал Чарлз продължава лекуването си от рак. Преди дни Негово величество стартира още веднъж да извършва част от кралските си отговорности.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР