Британският , изпълнителят Елтън Джон и други знаменитости са завели

...
Британският , изпълнителят Елтън Джон и други знаменитости са завели
Коментари Харесай

Принц Хари, Елтън Джон и други знаменитости съдят издателя на британския в.Дейли мейл за подслушване


Британският, изпълнителят Елтън Джон и други звезди са завели дело против издателя на английския в. " Дейли мейл " по обвиняване в подслушване на телефони и други нарушавания на правото на персонален живот, заяви Ройтерс, като цитира адвокатска адвокатска фирма, представляваща ищците.

" Асошиейтед нюзпейпърс ", издател на " Дейли мейл ", " Мейл он сънди " и " Мейл онлайн ", не се отзова на питане за коментар, показва организацията.

Сред ищците са и актрисите Елизабет Хърли и Сейди Фрост, сътрудникът на Елтън Джон Дейвид Фърниш, Дорийн Лорънс, майка на Стивън Лорънс, който бе погубен като младеж при расистко нахлуване през 1993 година

Те разполагат с доказателства, уличаващи изданията в нарушавания на правото на персонален живот, в това число в слагане на подслушвателни устройства в коли и жилища, както и за подслушване на частни телефонни диалози, се показва в известие на адвокатска адвокатска фирма " Хамлинс ". Тя съставлява и Фрост, а Лорънс, Хърли, Джон и Фърниш са представлявани от " Ганъркук ", се показва в изказването.

Отношенията на и брачната половинка му Меган с английските таблоиди бяха прекъснати, откакто двамата се ожениха през 2018 година Съпрузите са казвали, че няма да имат никакви контакти с четири от огромните английски издания, измежду които е и " Дейли мейл ", като ги упрекват във подправени информации. Хари и Меган акцентираха и намесата на медиите в живота им като водещ фактор за решението им да се отдръпват от уговорките си към кралското семейство и да се преселят в Съединени американски щати, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР