Британският художник Джейми Корет заяви, че иска да нарисува бъдещите

...
Британският художник Джейми Корет заяви, че иска да нарисува бъдещите
Коментари Харесай

Първият официален портрет на херцога и херцогинята на Кеймбридж

Британският художник Джейми Корет съобщи, че желае да нарисува бъдещите крал и кралица като "спокойни и налични, както и елегантни и почтени ".

Кейт е облечена в дълга изумруденозелената рокля на лейбъла The Vampire's Wife, която носеше и по време на формалното посещаване в Ирландия през 2020 година Съчетана с класическите токчета Hangisi на Маноло Бланик.

"Тъй като това е първият портрет, който ги изобразява дружно, и по-специално по времето, когато са херцог и херцогиня на Кеймбридж, желаех картината да провокира чувство за баланс сред публичния и персоналния им живот. За мен беше най-необикновената привилегия в живота ми. "

Тази нова творба ще бъде изложена в музея на Фицуилямс в продължение на три години, а също по този начин ще бъде заета на Националната портретна изложба през 2023 година, с цел да означи повторното ù отваряне.

Кейт и Уилям разгледаха своя портрет, когато бе неговото публично разкриване.

Този портрет следва стартирането на трите публични фотографии на Кейт Мидълтън във връзка на нейния 40-ти рожден ден през януари. Тогава херцогинята заложи на италианския фешън фотограф и помощник на Vogue, Паоло Роверси, да снима Кейт в три обособени визии.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР