Британският финансов сектор с най-мрачни перспективи от кризата от 2008

...
Британският финансов сектор с най-мрачни перспективи от кризата от 2008
Коментари Харесай

Мрачни перспективи за британския финансов сектор

Британският финансов бранш с най-мрачни вероятности от рецесията от 2008 година насам, демонстрират данните от изследване на "Конфедерацията на английската промишленост и счетоводната компания PwC ".

Оптимизмът във връзка с бизнес вероятностите измежду английските компании за финансови услуги е понижен фрапантно на фона на загрижеността за излизането на Англия от Европейския съюз, заяви Ройтерс.

"Алармените сигнали по отношение на неналичието на оптимизъм в бранша на финансовите услуги към този момент доближиха до пронизителен размер ", сподели Рейн Нютън-Смит, основен икономист в "Конфедерацията на английската промишленост и счетоводната компания PwC ".

Обхватът на бизнеса измежду 84-те най-големи финансови компании в региона на финансите, застрахователните услуги и фондовете, взели присъединяване в проучването, демонстрира забележителен спад от септември 2012 година до през днешния ден.

Заетостта във финансовата сфера е намаляла с най-бързи темпове за интервал от четири години, разкрива още изследването. Това се дължи на съкращенията на работни места в банковия бранш, кредиторите понижават клоновите мрежи и сменят работните си места в чужбина, с цел да понижат разноските, отбелязва Ройтерс.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР