Британският финансов министър Руши Сунак обяви план за възстановяване на

...
Британският финансов министър Руши Сунак обяви план за възстановяване на
Коментари Харесай

Работни места, шанс за младите, „зелени“ инициативи: Как Великобритания ще излиза от кризата

Британският финансов министър Руши Сунак разгласи проект за възобновяване на стопанската система след ковид. По време на лятното си изказване пред Камарата на общините той уточни главните аспекти в него – претовареност, само че и стабилно развиване, написа „ Гардиън “.

Планът на министъра на финансите е да отбрани съществуващи и да поддържа и сътвори нови работни места. Основните посоки, по които този проект ще бъде сбъднат, включват туризма, битката с младежката безработица и „ зелените “ вложения.
Ново разхлабване: Във Англия отварят заведенията за хранене и кината Принц Уилям отиде на пъб
Сунак планува понижаване на Данък добавена стойност в туристическия и развлекателния бранш от 20% на 5% в идващите 6 месеца. Това ще даде късмет на най-сериозно удареният бранш от ковид да се възвърне. Също по този начин клиентите на заведения ще получават отстъпки за това, че подкрепят бизнеса като се хранят на открито.

Младежите във Англия ще могат да се възползват и от проекта за основаване на нови работни места. Според него държавното управление ще влага 2 милиарда паунда, с цел да обезпечи заплатите на новоназначените в първите им 6 месеца на работното място.
Антикризисен проект на Острова: Правителството влага 5 милиарда паунда в стопанската система Борис Джонсън ще се опита да възвърне рейтинга на кабинета, само че и ще "изгражда, построява, построява " лечебни заведения, учебни заведения и пътища
За тези, които към този момент имат работа – ще стартира ограничение на схемата с обезпечените отпуски за да бъде понижена до най-малко към месец октомври. Дотогава бизнесите ще получават бонуси, с цел да бъдат предпазени местата на служащите в отпуск.

Министърът на финансите обърна внимание и на „ зеленото “ възобновяване на стопанската система. Така 3 милиарда паунда ще бъдат обезпечени за декарбонизирането на жилищни и публични здания – ограничения за енергийна успеваемост и така нататък

В началото на пандемията държавното управление отпусна 160 милиарда паунда, с цел да смекчи отрицателните резултатите от паузирането на стопанската система. Сега Англия навлиза във втория стадий на битката с икономическата рецесия, показва английската медия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР