Британският депутат Андрю Бриджън и американският кардиолог д-р Ричард ФлемингСледвайте

...
Британският депутат Андрю Бриджън и американският кардиолог д-р Ричард ФлемингСледвайте
Коментари Харесай

Британски депутат и американски кардиолог: САЩ да бъдат разследвани за Ковид пандемията и нарушаване на Договора за биологичните оръжия

Британският народен представител Андрю Бриджън и американският кардиолог доктор Ричард Флеминг

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Депутат и американски кардиолог приканват Народното събрание на Обединеното кралство да потърси отговорност от държавното управление на Съединени американски щати за нарушаването на Договора за биологичните оръжия

Депутатът от Обединеното кралство Андрю Бриджен и американският кардиолог доктор Ричард Флеминг взаимно приканиха Камарата на представителите на Обединеното кралство да потърси отговорност от държавното управление на Съединени американски щати за пандемията от коронавирус и потреблението на пробни генетични ваксини. 

В прессъобщение от 13 март 2023 година господин Бриджен и доктор Флеминг - физик, интернист, кардиолог и нуклеарен кардиолог - предизвикват и Конгреса на Съединени американски щати да проверява финансирането на Ковид от Съединени американски щати и акцентират, че английските жители заплащат цената за американската стратегия за биологично вирусно оръжие и генетична ваксина, финансирана от NIAID и Министерството на защитата на Съединени американски щати.

" Или Съединени американски щати ще потърсят отговорност от своите нарушители, или ние би трябвало да потърсим отговорност ". 

" Броят на смъртните случаи в света от вирусното биологично оръжие е над 6,7 милиона, в това число над 203 000 смъртни случая в Обединеното кралство. Въз основа на информация отпреди 3 месеца (октомври 2022 г.) в Обединеното кралство са регистрирани повече от 2400 смъртни случая след използването на генетични ваксинални артикули, които са копия на американското биологично вирусно биологично оръжие ", се споделя в изказването.

В изказването също по този начин се отбелязва, че в системата " Жълта карта " са докладвани 1,6 милиона нежелани реакции след инжектиране на " генетичните ваксини ".  То продължава:

" Призоваваме Парламента да потърси отговорност от страна на държавното управление на Съединени американски щати за нарушаването на Договора за Конвенцията за биологично оръжие, довело до пандемията Ковид и невижданото потребление на пробни генетични ваксини, които трансформират алените кръвни кафези в сиви и провокират съсирване на кръвта при контакт, като по този метод предизвикват увреждане на сърцето, в това число прионова болест (амилоидоза) и миокардит, инсулти, рак, спонтанни аборти и гибел. "
 

По-долу е изображение на цялостното известие за пресата. 

 

Съобщението за пресата следва туит на господин Бриджън от неделя, в който той удостоверява, че по време на визитата си във Вашингтон в края на предходната година е бил " осведомен, че Министерството на защитата на Съединени американски щати е отговорно както за вируса, по този начин и за имунизациите. Посочен е Форт Детрик. Също по този начин и оборудване в Канада. Очаквам до края на месеца да стартират наказателни производства против доста политици и длъжностни лица, които са виновни по целия свят. "

 

Инфо: expose-news.com

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР