Британският боксьор в тежка категория Дилиан Уайт отново нападна словесно

...
Британският боксьор в тежка категория Дилиан Уайт отново нападна словесно
Коментари Харесай

Дилиан Уайт: Тони Белю е страхливец, ще го смачкам!

Британският боксьор в тежка категория Дилиан Уайт още веднъж атакува словесно своя сътрудник и съотечественик Тони Белю. Двамата тежкотоварни спортисти разменят остри думи между тях през последните няколко седмици.

През миналия уикенд Уайт победи шведа Робърт Хелениус посредством съдийско решение в много скучна борба, в която беше заложен сребърния колан на WBC. След края на срещата, Белю (29-2-1, 19 КО) беше много сериозен към представянето на Уайт.

Той счита, че сътрудника му никога не е на равнището на първенеца на WBC Дионтей Уайлдър.

Дилиан Уайт: Сега аз съм кандидат номер 1 за борба с Уайлдър

След като Дилиан Уайт (22-1, 16 КО) чу изказванията, направени от някогашния първенец на WBC в полутежка категория, напряко побесня.

"Тони Белю е един страхливец. Предлагал съм на няколко пъти да се удрям против Тони Белю без заплащане. Той е човек, който е бил нокаутиран от боксьори в супер междинна и в лека тежка категории. Той не е същински боксьор в тежка категория. Той Белю е се опасява да се бие с мен, опасява се да се бие с Антъни Джошуа, опасява се да се бие с Дионтей Уайлдър. Аз не се опасявам да се удрям с никое от тези момчета. Това е повода, заради която той усеща, че би трябвало да приказва нелепости за мен ", съобщи Дилиан Уайт.

"Ако той е същински мъж, дано се съгласи да се бие с мен. Искам да се удрям с него, с цел да го пребия и да му покажа, че той не е същински боксьор в тежка категория. Ще го унищожа. Казвал съм го и преди, ще се удрям с него за без пари, тъй че се придържам към това. Той може да прибере всички пари, който ще генерира тази среща. Аз просто желая да му дам урок ", добави Уайт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР