Британският бизнесмен и бивш пилот от Формула 1 Бърни Екълстоун

...
Британският бизнесмен и бивш пилот от Формула 1 Бърни Екълстоун
Коментари Харесай

Бърни Екълстоун: За Путин бих поел и куршум

Британският предприемач и някогашен водач от Формула 1 Бърни Екълстоун съобщи, че за президента на Русия Владимир Путин „ към момента би поел патрон “.

Ексцентричният президент на администрацията на Формула 1 направи това изказване в изявление за Good Morning Britain.

Изказването му идва след офанзивата над мола в Кременчук. Според него ударът по цивилните жители в града, който се намира на 300 километра от фронтовата линия, „ не били умишлени “.

Екълстоун загатна и президента на Украйна в изявлението си. Той подсети, че Володимир Зеленски е бил комедиант преди войната и че съгласно него „ желае да си остане подобен “, предава.

Бившият водач на Формула 1 съобщи, че нашествието над Украйна „ можела да свърши по друг метод, в случай че Зеленски си приказвал с Путин “.

„ Разбирам, че преди е бил комедиант и мисля, че той към момента желае да продължи с тази специалност... Мисля, че в случай че той беше обмислил нещата, несъмнено щеше да постави огромни старания да приказва с господин Путин, който е рационален човек и щеше да го послуша и евентуално да направи нещо по въпроса “, сподели Екълстоун.

Според него Путин прави това, което счита за вярно за страната си.

Бърни Екълстоун в цялото изявление показва утвърждение за дейностите на съветския президент. На въпрос за хилядите отнети животи в Украйна, той отговори:

" Не беше съзнателно... И съм сигурен, че в случай че Украйна искаше да излезе от обстановката, можеше да го направи. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР