Британският актьор Юън Макгрегър е в преговори с “Дисни” да

...
Британският актьор Юън Макгрегър е в преговори с “Дисни” да
Коментари Харесай

Юън Макгрегър може да се завърне като Оби-Уан Кеноби от “Междузвездни войни”

Британският артист Юън Макгрегър е в договаряния с “Дисни” да се завърне в ролята на джедая Оби-Уан Кеноби от “Междузвездни войни”, написа “Варайъти”.

Слухове за неговото завръщане циркулират в интернет пространството от дни, само че изданието съумя да ги удостовери едвам през вчерашния ден.
Марк Хамил: Надявам се повече да не играя Люк Скайуокър (ВИДЕО) По време на изявлението Хамил издава и малко от тайните за идния “Епизод IX: Възходът на Скайуокър ”
Единственото, което се знае за договарянията е, че Макгрегър ще се въплъти в ролята на Оби-Уан за сериал, а не за пълнометражен филм. Той ще бъде част от портфолиото на новата стрийминг платформа “Дисни плюс”.

Юън Макгрегър изигра младия Оби-Уан в “Невидима заплаха”, “Клонираните атакуват” и “Отмъщението на ситите”. През годините е имало многочислени клюки и предварителни договаряния за обособен филм от света на “Междузвездни войни” отдаден на Оби-Уан, само че по този начин и в никакъв случай не се стигаше до продукция.
Излезе първият филмов откъс на деветия филм от сагата " Междузвездни войни " Той ще излезе през декември по кината и ще бъде озаглавен The Rise of Skywalker
Сериалът е третото заглавие от вселената на “Междузвездни войни”, което ще бъде продуцирано за новата онлайн платформа на кино колоса “Дисни”. От компанията оповестиха също продукциите “Мандалориан”, както и сериал за Касиан Андор, с който се запознахме за първи път в Rogue One.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР