Британският актьор Том Харди е изпълнил облога си с холивудския

...
Британският актьор Том Харди е изпълнил облога си с холивудския
Коментари Харесай

Британска кино звезда изгуби бас, татуира се

Британският артист Том Харди е извършил облога си с холивудския си сътрудник и другар Леонардо ди Каприо и към този момент има татуировка в негова чест, заяви Contactmusic.

Двамата артисти се обзалагат през 2016 година по време на наградния сезон, предхождащ "Оскар "-ите. Изискването към губещия е да си направи татуировка, проектирана от спечелилия. До облога тогава се стига, защото Леонардо е уверен, че Том ще получи номинация за поддържаща роля във кино лентата "Завръщането ". Харди обаче е убеден в противоположното и драговолно приема баса.

Британецът въпреки всичко е номиниран в категорията за "най-добър поддържащ артист ", само че след това губи наградата от Марк Райлънс. Ди Каприо в същото време победи с първия си актьорски "Оскар " за основната роля в "Завръщането ".

Харди не крие, че откакто е изгубил облога, се е опитал да се отметне, тъй като проектираната от Леонардо ди Каприо татуировка "не коства ". В края на 2016 година артистът към момента не е извършил изискването да се татуира.



Сега обаче публикувано в мрежата фенско селфи с Том Харди разкрива, че английският артист в последна сметка се сдобил с дълго отлаганата татуировка - върху десния му бицепс към този момент написа "Лео знае всичко ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР