Британските власти повдигнаха обвинения на 28-годишен мъж, заподозрян в два

...
Британските власти повдигнаха обвинения на 28-годишен мъж, заподозрян в два
Коментари Харесай

Обвиниха 28-годишен за подпалването на двама на улицата във Великобритания

Британските управляващи повдигнаха обвинявания на 28-годишен мъж, обвинен в два опита за ликвидиране, откакто двама възрастни мъже са били подпалени на улицата при два обособени случая в Бирмингам и Лондон, съобщи ДПА.

Британската полиция заяви, че обвиненият Мохамед Абкър от Бирмингам е бил арестуван под стража. По-късно през днешния ден той ще бъде изправен пред съда в град Ковънтри.

Според полицията Абкър е обвинен, че е напръскал с неуточнено вещество двама мъже и ги е запалил при два обособени случая в Западен Лондон на 27 февруари и в Бирмингам в понеделник тази седмица.

Седемдесетгодишният Мохамед Раяз бил запален към 19 ч. вечерта, до момента в който се прибирал от джамия в град Бирмингам. Той остава в болница с тежки пострадвания.

На идващия ден в същия регион е бил задържан Абкър по съмнение в опит за неговото ликвидиране, написа Българска телеграфна агенция.

По-късно той е обвинен за осъществяване на същото закононарушение покрай ислямски център в Западен Лондон - против 82-годишен мъж, който получил тежки изгаряния по лицето и ръцете си.

Полицейските чиновници не престават да насочат апели към жителите да дават записи от камери за видеонаблюдение или други видеозаписи, които биха могли да оказват помощ на следствието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР