Британските сили в Близкия изток са в повишена готовност за

...
Британските сили в Близкия изток са в повишена готовност за
Коментари Харесай

Силите на Обединеното кралство се подготвят за атака, докато САЩ се готвят за отмъстителен удар срещу ирански групи

Британските сили в Близкия изток са в нараснала подготвеност за американски злопаметен удар против ирански групи за убийството на трима американски бойци.

Военните кораби и бази на Обединеното кралство са укрепили защитата и сигурността и се приготвят за ирански контраудари след предизвестия от Техеран. Шефовете на Пентагона възнамеряват удар против иранската прокси група Ислямска опозиция в Ирак, която удари с дрон американски аванпост, наименуван Tower 22 в североизточна Йордания, като също рани 40.

Опустошителната офанзива последва месеци на работа с дрон и ракетни удари по обекти на Съединени американски щати и Обединеното кралство в Ирак. Пентагонът скрито планираше ответна задача, само че се твърди, че офанзивата с дрон в неделя е тласнала администрацията на Байдън към многостепенна интервенция, като в същото време се пробва да не ескалира в допълнение рецесията.

Атаките от Съединени американски щати евентуално ще изложи на риск силите на Обединеното кралство, с към 2300 основани в целия Близък изток. А в Червено море два б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР