Британските мъже са не по-малко суетни от дамите и също

...
Британските мъже са не по-малко суетни от дамите и също
Коментари Харесай

Мъжете не обичат да ги виждат два пъти в едни и същи дрехи

Британските мъже са не по-малко суетни от дамите и също не обичат близките да ги виждат два пъти с едни и същи облекла, написа в. " Метро ".
Това стана видно от изследване, поръчано от известна компания за кредитни карти. Данните сочат, че 10 на 100 от поданиците на Нейно Величество биха се чувствали неудобно, в случай че ги видят два пъти с едно и също облекло. При дамите този % се оказал по-малък - 7 на 100.
Британските мъже всеки месец заделят приблизително по 114 лири за облекла и обувки. Като краен резултат това значи, че британците харчат годишно с 300 лири повече за сходни продукти, спрямо представителките на нежния пол.
Мъжете били първенци и по взимане на скъпи облекла за една вечер, и на връщането им по-късно в магазина със съответната касова записка. 12 на 100 от респондентите си признали за този грях. Най-често на това прелъщение се поддавала групата на 35-44 годишните, които взимали влиятелни облекла за един ден, с цел да се снимат и наподобяват изтънчено в обществените мрежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР