Британските депутати ще гласуват за План Б“ за излизането на

...
Британските депутати ще гласуват за План Б“ за излизането на
Коментари Харесай

Британският парламент гласува „План Б“ за Брекзит на 29 януари

Британските депутати ще гласоподават за „ План Б “ за излизането на Обединеното кралство от структурите на Общността на 29 януари, оповестяват английски медии.

Договореното от Брюксел съглашение на премиера Тереза Мей бе отхвърлено във вторник с голямо болшинство. Предстои Лондон да изясни по какъв начин ще действа. За задачата преди този момент министър-председателят Тереза Мей ще се срещне с политици от разнообразни партии.

В Европа към този момент се приготвят за сюжет без съглашение.

Германският парламент утвърди законопроект за Брекзит. Нормативният акт ще контролира връзките с Обединеното кралство от напускането му на Европейски Съюз. Основната цел на нормативния акт, който бе прокаран в Бундестага, е да обясни правата на хората и фирмите в преходния интервал 2019-20 година

„Вероятността да има безреден Брекзит набъбна значително“, сподели по време на парламентарните диспути немският външен министър Хайко Маас.

Във Франция също се приготвят за излизане на Англия без съглашение.

„За да се оправим с „Брекзит“ без съглашение, взехме решение да задействаме серия от вложения за 50 милиона евро във френските пристанища и летища, които ще са най-засегнати от предстоящите промени“, съобщи френският министър-председател Едуар Филип.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР