Британски специалисти препоръчват да не отваряме пощенските си пратки в

...
Британски специалисти препоръчват да не отваряме пощенските си пратки в
Коментари Харесай

Учени: Не отваряйте пощенските си пратки 3 дни

Британски експерти предлагат да не отваряме пощенските си колета в продължение на 72 часа, с цел да избегнем риска от болест с COVID-19, написа в. " Дейли мейл ".

Съветът идва от уеб страница, който се оказа сполучлив при ограничението на минали болести от свински и сезонен грип. Той е приспособил препоръките си за новата пандемия.

Получателите на колета и пратки е добре да ги дезинфекцират при приемане и да съблюдават всички хигиенични рекомендации, свързани с новия ковид. Тридневният им престой е наложителен, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите на доктор Бен Ейнсуърт от университета в Бат, COVID-19 се популяризира по същия метод, както и останалите вируси. От уеб страницата Germ Defence дават заръки по какъв начин да се предпазим от новата болест посредством препоръки, които са проработили с предходни епидемии. Отнема единствено 10 минути хората да се срещнат с най-необходимите ограничения, които ще им бъдат от изгода за цялостен живот. Сайтът работи в тясно съдействие със Здравната работа на Англия и платформата е преведена на над 20 езика, написа вестникът. Предишно проучване открило, че потребителите на уеб страницата Germ Defence се оказали по-малко склонни да заболеят от вирусно заразяване и карали инфекциите по-леко. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР