Британски специалисти препоръчаха на възрастните хора да ядат сладкиши, да

...
Британски специалисти препоръчаха на възрастните хора да ядат сладкиши, да
Коментари Харесай

Специалисти препоръчаха на възрастните хора да ядат сладкиши и да добавят сметана в кафето си

Британски експерти предложиха на възрастните хора да ядат сладкиши, да прибавят сметана в кафето си, да пържат храната си и да готвят с масло, с цел да заобикалят недохранването, заяви в. "Дейли мейл ".

Много възрастни хора страдат от недохранване, само че във времето на здравословното хранене мислят, че би трябвало наложително да заобикалят мазнините. Това ги слага в рискова група.

"Недохранването е прикрит проблем във Англия - сподели ентерологът доктор Саймън Гейб, ръководител на Асоциацията по парентерално и ентерално хранене. - Прекалено дълго време хората слушат здравни препоръки за понижаване на затлъстяването. Макар и то да е голям проблем, има и недохранени и за тях е най-добре напълно да подценяват тези препоръки ".

Почти половината английски пенсионери мислят, че е обикновено човек да отслабва, когато остарее. Ако това е непреднамерено, обаче може да е симптом за недохранване. 40 % имат вяра, че висококалоричните храни, като бисквити и сладкиши би трябвало да бъдат избягвани, даже и тежестта да е под нормата.

Дори и хората със затлъстяване могат да страдат от недохранване, когато отслабнат с повече от 5 % от тежестта си за шест месеца, без да са правили старания за това.

След признаците за недохранване са ненадейно станали необятни пръстени и облекла.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР