Британски продавач на коли твърдеше, че съпругата му починала случайно

...
Британски продавач на коли твърдеше, че съпругата му починала случайно
Коментари Харесай

Опасна секс игра: Мъж твърди, че жена му е умряла при садо-мазо изпълнения! Полицията обаче разкри смущаващи детайли

Британски продавач на коли твърдеше, че брачната половинка му умряла инцидентно по време на полова игра. В понеделник обаче ще му бъде обявено, че го чакат до 20 години затвор и ще бъде съден за убийството й в Испания, написа DailyMail. 52-годишният Уорън Литъл бе задържан през януари м.г., откакто заяви, че брачната половинка му Лиза Джейн, на 49 година, умряла инцидентно в дома им в Коста де ла Калма, на близко разстояние от ваканционния курорт Мафалуф. Той споделя, че дамата от Килбърн, северно от Лондон, се задушила по време на садо-мазохистична ролева игра, която тя предложила.


Следователите обаче откриха, че убийството е било преднамерено. Държавните прокурори в Испания потвърдиха, че третират гибелта като ликвидиране и ще изискат в понеделник Литъл да бъде в пандиза в продължение на 20 години.

Според прокурорите мъжът в действителност умъртвил жертвата си с телефонен кабел по време на " изненадваща офанзива ", като не оставила опция на жертвата да се отбрани.

Освен продължителната присъда Литъл ще би трябвало да изплати обезщетение на дъщерята на жертвата в размер на 180 000 евро. Починалата Лиза, която живеела в Лондон, е пътувала постоянно до Майорка, с цел да прекара известно време със брачна половинка си. Тя умряла на 23 януари. В деня на гибелта брачният партньор й звъннал на полицията и парамедиците, само че те не могли да създадат нищо, с цел да я спасят. Жената умряла от асфиксия, породена от удушаване.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР