Британски отшелник, прекарал в самота около 40 години, разказва за

...
Британски отшелник, прекарал в самота около 40 години, разказва за
Коментари Харесай

Отшелник 40 години живее край „Езерото на смъртта“, след като преживял побой

Британски аскет, прекарал в самотност към 40 години, споделя за аргументите на своята изолираност.

74-годишният Кен Смит живял съвсем 40 години на брега на езерото Лох Трейг, чието наименование от галски език се превежда като „ Езерото на гибелта “. Той си осигурявал храна с лов на риба и събиране на плодове в гората, написа Daily Mail.

Смит твърди, че неналичието на електричество и тръбопровод не му основава никакви терзания. Освен това отшелникът е сигурен, че всички мечтаят за подобен живот, само че се опасяват да се откажат от удобствата на цивилизацията.

Смит изоставил градския живот, откакто на възраст 26 години го нападнали хулигани. Побоят довел до кръвоизлив в мозъка и британецът съвсем един месец бил в кома. Лекарите се съмнявали, че ще пристигна на себе си и че ще може да приказва и върви, само че Смит излекуван.
 3 неща, които би трябвало да извършите, в случай че живеете сами 3 неща, които би трябвало да извършите, в случай че живеете сами
Среднощни конвулсии и стартирате неравна битка за понижаване на болката, торбички с топла вода и други неща от първа нужда. За твое...

Той решил, че от този миг ще живее единствено по свои правила. Британецът пътешествал пешком из Съединени американски щати и Англия, а по-късно решил да се откри в шотланските пущинаци. Отшелникът самичък си построил дървена къща край брега на езерото Лох Трейг и почнал да заобикаля хората.

Впрочем след претърпян през 2019 година инсулт му се постанова да приема помощ от локалните поданици. Независимо че лекарите упорствали той да остане в града, мъжът се върнал в своя дом край езерото.

„ Някой ден отново ще се разболея. Нещо ще се случи и аз ще умра като всички останали. Но се надявам да пребивавам тук до 102 години “, обобщава Смит.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР