Британски математици изчислиха, че кариерите на повечето филмови актьори и

...
Британски математици изчислиха, че кариерите на повечето филмови актьори и
Коментари Харесай

Кариерите на повечето филмови актьори продължават една година

Британски математици пресметнаха, че кариерите на множеството кино артисти и актриси не престават една година, а по-късно уговорките им понижават, заяви Прес асосиейшън.

Продължителният триумф е изключение, а не норма в киноиндустрията.

Математиците от университета "Куин Мери " са анализирали информация за 1 512 472 артисти и 896 029 актриси от базата данни Ай Ем Ди Би, като са обхванали интервала от 1888 година, когато е сниман първият филм, до 2016 година Резултатите им демонстрират, че актьорите и актрисите е по-вероятно да имат работа, в случай че са били ангажирани и предходната година. Успехът на множеството е при започване на кариерата им.

В киноиндустрията богатите стават все по-богати. Повечето функции отиват при най-известните. Кариерите на към 69 % от актьорите и 68 % от актрисите са траяли единствено година.

"Само малко на брой избраници печелят "Оскар " или звезда на Алеята на славата. Това не е значимо за множеството артисти и актриси, които просто желаят да изкарват прехраната си " - сподели съавторът на проучването Оливър Уилямс.

Британските експерти настояват, че статистическият им модел може да предскаже с до 85 % акуратност дали артист или актриса има ярко бъдеще, или най-хубавите дни за тях са отминали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР