Британски ловци на духове, които заедно вървят по следите създанията

...
Британски ловци на духове, които заедно вървят по следите създанията
Коментари Харесай

Най-после уловиха призрак! Вижте го

Британски ловци на духове, които дружно вървят по следите създанията от отвъдното, настояват, че са се натъкнали на призрачно момченце. Ентусиастите даже оферират фотография, с която целят да потвърдят изказванието си.

Кайл Томпсън и съидейниците му описват, че са съумели да запечатат с камерата си дух на дете. На фотографията, която те споделят с феновете си в обществените мрежи, се вижда транспарантен и едвам видим детски контур, който се скита в коридора на пусто помещение. Според ловците на духове въпросната неразбираема фигура принадлежи точно на фантом, който те са видели с очите си.

И макар че са твърдо уверени в думите си, Томпсън и сътрудниците му не желаят да споделят със света на кое място е направена фотографията и по кое време.

Те изясняват още, че няма да разкриват повече детайлности към фотографията, защото не желаят неопитни фенове на призрачни истории да посетят злокобния обект и да пострадат. Допълват единствено, че това е оборудване със неразрешен достъп, което е населявано от голям брой привидения.

И до момента в който някои интернет консуматори имат вяра сляпо в историите на Томпсън, други остават скептични към тях. Всъщност множеството хора са на мнение, че в ерата на фотошопа и другите компютърни стратегии за редакция на видеа и фотоси мъчно може да се разграничи достоверна фотография от колаж. Затова оставаме на вас сами да прецените какво е изобразено на фотографията в нашата изложба.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР