Британската телепатка, която говори с кучета – Бет Лий-Кроутър, осъществи

...
Британската телепатка, която говори с кучета – Бет Лий-Кроутър, осъществи
Коментари Харесай

Телепатка се свърза с кучетата на Байдън! Ето какво й разказаха

Британската телепатка, която приказва с кучета – Бет Лий-Кроутър, реализира връзка с домашните любимци на Джо Байдън в английското телевизионно шоу „ This Morning”.

Байдън има две кучета – Мейджър и Чамп от породата немска овчарка.

Тази нова специалност, при която хора настояват, че могат да приказват с кучета и да разбират потребностите им, се назовава „ pet psychic” и набира голяма известност в Америка. Пълно е с наивници, подготвени да платят за това, написа Марица.

В тв-шоуто водещата е посочила на Лий-Кроутър фотография на двете животни и тя незабавно предходна на телепатично равнище на другарство с тях.

Историята е разказана от американския първокласен уебсайт „ Дейли Бийст”. Медията има по 1,1 милиона читатели на ден.

Британската кучетелепатка „ провела” дълъг диалог с Чамп и Мейджър.

Чамп се оплакал, че му би трябвало нова възглавница от мемори пяна, а Мейджър – че ще има проблеми със зъбите.

„ И двамата нямат самообладание да отидат да живеят в Белия дом. Те са уверени, че Джо Байдън ще е доста добър президент, тъй като има емпатия и обича животните”, продължат нелепиците на Лий-Кроутър.

Кучетата на Байдън имат мнение и за противоречивите президентски избори, които даже щатските съдии не схващат. „ Чъмп споделя, че стопанинът му ще води още дълга битка за президентското кресло”, споделя британката.

„ Дейли Бийст” не стопира дотук, а продължава с новината, че кучетата на Байдън насочат остри рецензии към президента Доналд Тръмп. Според Чамп и Мейджър, той нямал емпатия като стопанина им и по тази причина не обича животните.

След като години наред опитваха да очернят Тръмп с какво ли не, американските мейнстрим медии в този момент натъртват на обстоятелството, че Тръмп бил първият президент, който не гледа куче в белия дом.

Другият сходен случай бил президента Кливлънд – управлявал преди 120 години.

Консервативните коментатори посрещнаха със смях кучешките нелепости на „ Дейли Бийст”.

„ Това е петото измерение на хумора! Как е допустимо медия да написа такива глупости”, чуди се Солти Кракър, който има 515 хиляди клиента в YouTube.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР