Британската рок група Friendly Fires се разгневи на Консервативната партия,

...
Британската рок група Friendly Fires се разгневи на Консервативната партия,
Коментари Харесай

Рок група се разгневи на Борис Джонсън, че използвал нейна песен на конгреса на торите

Британската рок група Friendly Fires се разгневи на Консервативната партия, че е употребила нейна ария преди речта на водача на партията и министър председател на страната Борис Джонсън на конгреса на торите в Манчестър.

В изказване на групата се споделя, че ще направи всичко каквото би трябвало нейната ария „ Blue Cassette “, на чийто декор влезе Борис Джонсън, с цел да поизнесе заключителната си тирада на конгреса, да не бъде употребена повече от торите.

Инди групата Friendly Fires популяризира неотложно след случилото се остра декларация, в която се споделя, че не е удовлетворена името ѝ да се свързва с консерваторите или Борис Джонсън, наричайки ги с много нецензурна дума. Групата показва, че никой не е желал разрешението ѝ и в случай че Борис Джонсън е желал да приповдигне духа си, излизайки на сцената, е трябвало да пусне запис от място, където се раздава храна за небогати и бездомни.

По сходен метод някогашният американски президент Доналд Тръмп си навлече гнева на международно известни музиканти, употребявайки на неговите манифестации техни творби.

Сред тях бяха Адел, Брус Спрингстийн, сър Елтън Джон, Фарел Уилямс и групите Аеросмит, Гънс енд Роузис, Ролинг Стоунс и Вилидж Пийпъл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР