Британската поп певица Адел се раздели със съпруга си Саймън

...
Британската поп певица Адел се раздели със съпруга си Саймън
Коментари Харесай

Певицата Адел се раздели със съпруга си

Британската поп певица Адел се раздели със брачна половинка си Саймън Конецки. Това стана ясно от известие, оповестено от представители на международната музикална звезда в петък.

“Адел и нейният сътрудник се разделиха. Те са окуражени на отгледат сина си дружно. Както постоянно молят за усамотение. Няма да има повече мнения по темата”, написа в формалното изказване.

Адел роди сина си Анджело през 2012 година Певицата дълго време пазеше персоналния си живот от медиите, само че удостовери, че се е омъжила за Конецки на сцената на премиите “Грами” през 2017 година

Тогава в речта си тя сподели: “Оценявам премията. Благодаря на Академията, обичам ви. Мениджърът ми, синът ми и брачният партньор ми – вие сте единствената причина да правя това”.
Как да вършим сърдечен масаж благодарение на Лейди Гага, Адел и АББА На този въпрос дава отговор незабавното поделение на една от най-известните лечебни заведения в света – Пресвитерианската болница в Ню Йорк
След оповестяването на новината доста консуматори онлайн се пошегуваха, че следва певицата да издаде втория си най-тъжен албум. Самата Адел нееднократно е казвала, че предходните й шлагери се дължат значително на нещастните сантиментални връзки в живота й.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР