Британската поп певица Адел и съпругът й Саймън Конецки са

...
Британската поп певица Адел и съпругът й Саймън Конецки са
Коментари Харесай

Певицата Адел се разделя със съпруга си Саймън Концки

Британската поп певица Адел и брачният партньор й Саймън Конецки са се разделили. Новината бе доказана от нейните представители Бени Тарантини и Карл Фиш в публично изказване, писа " Гардиън ". " Адел и сътрудникът й се разделиха ", гласи известието, в което се прецизира, че двамата са отдадени на концепцията да отглеждат сина си дружно и с доста обич и молят персоналното им пространство да бъде почетено. " Няма да има повече мнения ", се споделя в края.

Конецки е някогашен финансист и създател на благотворителната организация Drop4Drop, която подкрепя достъпа до чиста питейна вода.

Адел роди сина им Анджело през 2012 година.Многократно награждаваната певица постоянно ревностно в загадка персоналния си живот, само че удостовери, че се е омъжила за Конецки, когато завоюва " Грами " за албум на годината през 2017 година. В благодарствената си тирада тогава тя сподели, че оценя грамитата, обича Академията, само че че мениджърът, брачният партньор и синът й са единствената причина да прави музика.

През юли същата година тя анулира оставащите й до края на 2017 година концерти поради проблеми с гласните струни и разгласи, че може да не изнася повече концерти.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР