Британската полиция съобщи днес, че е задържала 44 души в

...
Британската полиция съобщи днес, че е задържала 44 души в
Коментари Харесай

Масови арести във Великобритания в хода на разследване за сексуални злоупотреби

Британската полиция заяви през днешния ден, че е задържала 44 души в хода на следствие на небивали по обсег до момента полови злоупотреби с деца в Северна Англия, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Полицията в Западен Йоркшир заяви, че 36 мъже и три дами са били арестувани през последните две седмици в следствие, учредено на изказванията на четири дами, че са станали жертви на полови злоупотреби като деца, най-вече в градовете Дюсбъри и Батли сред 1995 и 2002 година Тези арестувания последваха арести на други петима мъже в края на предходната година. Арестуваните са били разпитани и освободени в очакване на по-нататъшно следствие.

"Надяваме се тези арести да уверят нашите локални общности, че сме напълно ангажирани със справяне със половата употреба на деца ", сподели контрольор Сет Робинсън. През януари полицията заяви, че е арестувала 55 души в следствие на полови злоупотреби с деца, включващо седем дами, които настояват, че към тях са осъществявани полови злоупотреби като деца сред 2002 и 2009 година в Дюсбъри и Батли, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР