Британската общественост е масово против плановете на премиера Тереза Мей

...
Британската общественост е масово против плановете на премиера Тереза Мей
Коментари Харесай

Британците не подкрепят Мей, 50% пак искат в ЕС

Британската общност е всеобщо срещу проектите на премиера Тереза Мей за напускането на Европейски Съюз, като над една трета от гласоподавателите биха подкрепили нова дясна партия, която да изведе страната от евросъюза, съгласно изследване, представено от ДПА.
Анкета на организацията за публични допитвания "ЮГав ", направена за в. "Сънди таймс ", откри, че гласоподавателите биха предпочели Борис Джонсън, който се отдръпна от поста външен министър преди две седмици, да договаря с Европейски Съюз и да води Консервативната партия при идващите избори.Само 16 % от гласоподавателите показват, че Мей се оправя добре с Брекзита по отношение на 34 на 100, съгласно които Джонсън ще свърши по-добра работа, откри изследването.
Само към осем месеца преди Англия да излезе от Европейски Съюз на 29 март следващата година държавното управление на Мей, Народното събрание, обществеността и фирмите остават надълбоко поделени във вижданията си по какъв начин би трябвало да наподобява Брекзитът.
Плановете на Мей за опазване на близки търговски връзки с Европейски Съюз тласнаха държавното управление в рецесия тоз месец, откакто двама от министрите, в това число Джонсън, подадоха оставки поради този проект.
Само един от 10 гласоподаватели би избрал проекта на държавното управление за Брекзита, в случай че имаше втори референдум, сочи анкетата. Близо половината са на мнение, че проектът е неприятен за Англия.
Проучването също по този начин сочи, че гласоподавателите са все по-поляризирани, като пораства броят на хората, които не симпатизират на нито една от двете съществени партии.
Според анкетата 38 % от хората биха дали своят вот за нова дясна партия, която поддържа Брекзита, до момента в който съвсем една четвърт би подкрепила ясно изразена крайнодясна, антиимигрантска и антиислямска партия.
Подкрепящият Брекзита Найджъл Фараж и Стивън Банън, някогашен консултант на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, разискват образуването на ново дясно придвижване, оповестява в. "Сънди таймс ".
Половината от гласоподавателите биха подкрепили оставането на Англия в Европейски Съюз, в случай че имаше втори референдум, съгласно изследването.
"ЮГав " е разговаряла с 1668 души над 18 години във Англия на 19 и 20 юли, прецизира "Сънди таймс ",цитиран от Българска телеграфна агенция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР