Британската монархия се променя и това вече е безспорен факт.

...
Британската монархия се променя и това вече е безспорен факт.
Коментари Харесай

Цялата истина за принц Хари

Британската монархия се трансформира и това към този момент е неоспорим факт. И не става дума единствено за новия крал на страната, който последователно стартира да прокарва личните си възгледи. Но и за избрани " свободи ", които до момента членовете на кралското семейство не са си разрешавали.
 Принц Хари, Меган Маркъл, документалната им поредност за Netflix и ще види ли тя бял свят
Хари и Меган - все по-неудобни

Кралското семейство се тормози от идната им стъпка

Много се приказва за документалната поредност на принц Хари и Меган Маркъл за Netflix. И до момента в който ориста му към момента не е ясна, друга тяхна самодейност е сигурна. Вече е доказана датата на издаване, заглавието и корицата на автобиографията на принца.

Издателството Penguin Random House заяви преди ден, че книгата се назовава Spare и ще излезе на 10 януари 2023 година От корицата й в непосредствен проект ни гледа самият Хари.

Книгата е 416 страници, на които ще научим историята на принца - " най-сетне ", както пишат от Penguin. Те разкриват още, че още на първите страници се разкрива сцената, която милиони хора си спомнят: " две дребни момчета, двама принца, които вървят след ковчега на майка си, до момента в който светът гледа с тъга и смут ".

В Spare ще научим още за военната работа на Хари в Афганистан, както и за огромната наслада, която му носи основаването на семейство, това да има обичан човек до себе си и да стане татко.

" Пиша това не като принца, какъвто съм се родил, а като мъжа, в който съм се трансформирал ", са думите на Хари за книгата му. Колкото до заглавието й Spare, то е игра на думи с това, че постоянно е бил вторият в фамилията, " аварийният вид " на принц Уилям.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР