Британската министър-председателка Тереза Мей ще призове американския президент Доналд Тръмп

...
Британската министър-председателка Тереза Мей ще призове американския президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тереза Мей иска да посрещне Доналд Тръмп извън Лондон

Британската министър-председателка Тереза Мей ще призове американския президент Доналд Тръмп да избегне възможните стачкуващи в центъра на Лондон при визитата си във Англия през юли и вместо това да се срещне с нея в провинциалната й резиденция, съобщи Ройтерс, като се базира на в. " Сън ".

Подробностите на проекта ще бъдат предадени на Белия дом от английския дипломат в Съединени американски щати Ким Дарък, който ще показа две оферти след утвърждението на Мей - едното за посещаване на " Даунинг стрийт ", а другото за посещаване в имението " Чекърс " на 60 км северозападно от Лондон, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според информацията, почерпена от източник, представен от вестника, ще бъде обещано ясно да се разбере, че Мей избира срещата да се състои в " Чекърс ".

На Тръмп също по този начин ще бъде препоръчано да пие чай с английската кралица Елизабет Втора в замъка " Уиндзор " западно от Лондон, а не в Бъкингамския замък.

Дарък ще предложи на Белия дом Тръмп да не посещава английския парламент.

Тръмп анулира посещаване в Лондон за разкриване на ново посолство по-рано тази година.

Той ще дойде във Англия на работно посещаване през юли.

Много британци споделят, че ще излязат на митинги, в случай че Тръмп пристигна в страната им, а някои политици се оповестиха срещу това да му се устройва държавно посещение
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР