Британската кралица Елизабет Втора е дала позволение невиждани досега клипове

...
Британската кралица Елизабет Втора е дала позволение невиждани досега клипове
Коментари Харесай

Нов документален филм за кралица Елизабет II

Британската кралица Елизабет Втора е дала разрешение невиждани до момента клипове от фамилния ѝ списък да бъдат употребявани за нов документален филм по случай платинения ѝ празник като монарх.

На създателите на кино лентата на Би Би Си, озаглавен „ Елизабет – Невижданата кралица “, е бил даден невиждан достъп до повече от 400 часа видеозаписи от кралския фамилен списък. Клиповете засягат интервала от бебето Елизабет, бутано в количка от неговата майка, до коронясването на Елизабет през 1953 година на 27-годишна възраст.

В особено обръщение, записано в двореца Уиндзър предходната седмица, кралицата споделя, че камерите постоянно са били част от нейното семейство.

„ Винаги съм обичала да запечатвам семейнните моменти. Личните фотоси и фрагменти постоянно могат да покажат заниманието зад формалността и протокола “, споделя Елизабет Втора. В авансово пуснати клипове като реклама на продукцията се вижда младата принцеса Елизабет на отмора в Балморал с нейните родители и сестра ѝ Маргарет, както и елементи от видео от нейното първо пътешестване в чужбина със фамилията ѝ в Южна Африка, когато е на 20 години.

75-минутният документален филм ще бъде излъчен в неделя вечер.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР