Британската кралица Елизабет II отправи апел към принц Уилям и

...
Британската кралица Елизабет II отправи апел към принц Уилям и
Коментари Харесай

Елизабет II забрани на Уилям и Кейт да летят с вертолети. Защо?

Британската кралица Елизабет II насочи зов към принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън да спрат да летят с вертолети, написа Daily Mirror. Тя помоли внука си, брачната половинка му и правнуците да се откажат от този тип въздушен превоз от съображения за сигурност. Кралицата се опасява, че фамилията може да загине при злополука.

Според специалисти преди този момент неписано предписание е забранявало на високопоставени членове на кралското семейство да летят с вертолет. Протоколът беше омекотен, защото фамилията на принц Уилям се усили. Принц Уилям, Кейт Мидълтън и техните деца, принцовете Джордж, Луи, принцеса Шарлот, започнаха да летят сред Лондон и Норфолк.

Според изданието единствено за един месец на 2021 година е имало два случая с вертолети на кралското семейство. Първо беше открита нередовност на кралския Sikorsky S-76, по-късно един от плануваните направления беше анулиран заради неприятно време. По-рано принц Уилям се опита да избави с вертолет давещ се младеж. Инцидентът е станал на езеро покрай Лондон, в парк Лий Вали, през май 2017 година Тийнейджърът потопен под вода, когато се опитал да доплува до острова в средата на езерото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР