Британската кралица е прекарала предната нощ в болница, след като

...
Британската кралица е прекарала предната нощ в болница, след като
Коментари Харесай

Елизабет Втора влезе за кратко в болница

Британската кралица е прекарала предната нощ в болница, откакто анулира визитата си в Северна Ирландия, оповестиха от Бъкингамския замък.

Говорител на монарха съобщи, че следвайки медицински съвет да си почине няколко дни, Елизабет Втора е посетила болница в сряда следобяд за някои проучвания и прекарала нощта там, само че в четвъртък на обяд се е върнала в двореца " Уиндзор " и е в дорбо разположение на духа.

Във вторник вечерта кралицата участва на събитие в двореца " Уиндзор ", където е била видяна паралелно до сина ѝ принц Чралз и внука ѝ принц Уилям, както и премиера Борис Джонсън. Тя се е ръкувала на приема също с Бил Гейтс и специфичния американски делегат по въпросите на климата Джон Кери.

Елизабет Втора е била чута да споделя, че е доста разочарована, че се анулира пътуването ѝ до Северна Ирландия, само че се надява в най-скоро време да посети провинцията.

Кореспондентът на " Скай нюз " по въпроси на монархията Рианан Милс съобщи, че Бъкингамският замък е дал ясно да се разбере, че кралицата следва препоръките на дворцовия екип лекари и че не е изненадващо, че е била посъветвана да си почине, тъй като последните две седмици са били много натоварени, изключително като се има поради, че Елизабет Втора е на 95 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР