Британската Консервативна партия отстрани един от своите депутати, Лий Андерсън,

...
Британската Консервативна партия отстрани един от своите депутати, Лий Андерсън,
Коментари Харесай

Консерваторите в Обединеното кралство отстраниха депутат от длъжност заради твърдението, че кметът на Лондон е под контрола на ислямисти

Британската Консервативна партия в профил един от своите депутати, Лий Андерсън, в събота, откакто той сподели, че кметът на Лондон Садик Хан е под контрола на ислямисти.

Хан, първият мохамеданин, станал кмет на Лондон и член на опозиционната Лейбъристка партия, е честа цел на рецензии от страна на консерваторите за метода, по който се оправя с полицията в английската столица, в това число постоянни пропалестински маршове.

В сряда стотици пропалестински протестиращи се събраха пред Народното събрание по време на безредно гласоподаване дали да се призове за преустановяване на огъня в Газа и точния език, който да се употребява.

Говорителят на долната камара на Народното събрание Линдзи Хойл сподели, че е нарушил нормалното парламентарна процедура за гласоподаване заради предходни закани за принуждение, които някои депутати получиха заради възгледите си за спора.

Говорейки в петък пред телевизионния канал GB News, Андерсън сподели: „ Всъщност нямам доверие, че тези ислямисти имат надзор на ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР