Британската актриса Джоан Колинс сподели, че се е ваксинирала срещу

...
Британската актриса Джоан Колинс сподели, че се е ваксинирала срещу
Коментари Харесай

Актрисата Джоан Колинс се ваксинира срещу COVID-19, призова да я последват

Британската актриса Джоан Колинс показа, че се е ваксинирала против Ковид-19 и прикани другите да последват образеца й, написа уеб сайтът на сп. " Пийпъл ".

Осемдесет и седем годишната Колинс, най-известна с ролята си в дългогодишния ефирен сериал " Династия ", е получила през уикенда доза от имунизацията на " Астра Зенека " и Оксфордския университет.

" Искам да кажа на всички, които се тревожат, че няма причина за безпокойствие. Това беше най-лесното нещо. Беше като леко одраскване, без болежка. При мен нямаше никакви реакции след слагането на имунизацията. Чувствах се чудесно и даже изпих едно пиво ", показа Джоан Колинс за шоуто " Добро утро, Англия ".

" Моля, ваксинирайте се и вие. Честно казано, считам, че единственият метод да се оправим с пандемията е всички да се имунизират допустимо най-скоро ", добавя легендата на сапунените опери.

Джоан Колинс се е ваксинирала в същия ден, в който ваксини бяха сложени на 94-годишната кралица Елизабет Втора и 99-годишния й брачен партньор принц Филип.

Сред по-възрастните известни персони във Англия, които също се имунизираха, са 94-годишният естествоизпитател Дейвид Атънбъро, 81-годишният артист Иън Маккелън и 80-годишният артист Том Джоунс.

Миналата седмица 80-годишната датска кралица Маргрете Втора стана първият европейски монарх, за който беше обявено обществено, че се е ваксинирал против Ковид-19.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР