Британецът притежава титлите в сериите WBA, IBF, IBO и WBO,

...
Британецът притежава титлите в сериите WBA, IBF, IBO и WBO,
Коментари Харесай

Хайде, Бейби, Да Го Направим! Антъни Джошуа Завладя Тежката Категория С Разбиваща Победа И 4 Титли!

Британецът има купите в сериите WBA, IBF, IBO и WBO, а четвъртият колан е в американеца Деонтей Уайлдър, който Джошуа провокира директно след края на мача си против Паркър.

Срещата сред Джошуа и Паркър стартира много внимателно, като в началните рундове двамата не предприемаха съществени офанзиви.

Дори може да се каже, че новозеландецът имаше леко преимущество.

Това се промени след петия рунд, когато Антъни Джошуа предприе по-атакуваща тактика и нанасяше много точни удар на своя съперник.

След осмия рунд Паркър стартира от ден на ден да се уморява, дейностите му бяха забавени и мъчно успяваше да нанесе удар.

Джошуа имаше съществено превъзходство в заключителните рундове и очакване сграбчи успеха.

Самият Паркър призна след дуела, че Антъни Джошуа е бил по-добрият боксьор, новозеландският боксьор одобри загубата с достолепие.

" Днес бях надвит от по-добър първенец ", показа той.

Победителят в мача съобщи:

“Запомнете, че аз съм обединеният международен първенец в тежка категория. В тези 21 професионални мача имам шест, които са били за купа. Не имам вяра въобще на еуфорията към Уайлдър, не мога да приказвам авансово, тъй като за подобен мач би трябвало моят екип да седне да договаря с неговия и тогава ще забележим какво ще се случи ”, сподели Джошуа, преди да вземе микрофона и да изкрещи: “хайде, бейби, да го създадем! ”
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР