Британецът Крейг Хамилтън-Паркър е убеден, че може да вижда напред

...
Британецът Крейг Хамилтън-Паркър е убеден, че може да вижда напред
Коментари Харесай

Зловещите предсказания на ясновидец №1 във Великобритания

Британецът Крейг Хамилтън-Паркър е уверен, че може да вижда напред в бъдещето. Гръмките изявления и изказванията на самопровъзгласилия се оракул, свързани с значими интернационалните събития, му донесоха интернационална популярност.

Последните предсказания на считания за един от най-известните английски парапсихолози, медиуми и мистици, рисуват мрачна картина на това, което ни чака до края на тази година.

Макар прогнозите на родения в Саутхемптън медиум не всеки път да са правилни, фактът, че съумя да предскаже значими събития като Brexit и възкачването на Тръмп на президентския пост в Съединени американски щати, му донесоха интернационална популярност и накараха някои скептици да се замислят за "дарбата му ".

Прогнозите му за 2018 година, озаглавени "Психологически и астрологични прогнози за 2018 година ", са оповестени в персоналния му блог, като множеството от тях не са по никакъв начин хубави.

Според Паркър годината ще е изпълнена с политически разтърсвания и екологични рецесии, породени от невиждани климатични промени.

"Годината ще ни сервира невиждани трусове, вулканични изригвания и свирепо време. Вероятно скоро ще има огромно изригване на вулкан в Исландия и в Индия. Вулканът Везувий също ще се разсъни, виждам и проблеми на остров Иския, Италия ", са някои от екологичните му прогнози.

Текстът на Крейг Хамилтън-Паркър има обособена глава, отдадена на политическите събития през актуалната година.

Ясновидецът, който вярно допусна, че Хилари Клинтън ще се отдръпна от политиката през 2017 година, е отделил особено внимание на Северна Корея и ръководещия я деспот Ким Чен-ун. Той твърди, че наследникът на Ким Чен-ир, няма да удържи властта и ще отпусне деспотичната си хватка.

Всъщност, Крейг счита, че дундестият тиранин ще бъде свален от личния си народ, откакто американските сили нанесат разрушителен удар върху главните търговски връзки в района.

"Търговското ембарго против Северна Корея ще се провали, само че ситуацията в тази страна ще се утежни и е допустимо народът да смъкна Ким Чен-ун от власт. Терористи ще нападат от въздуха с химическо оръжие столица в Европа, най-вероятно Лондон или Берлин, или и двата града ", твърди медиумът.

В сферата на стопанската система, Крейг Хамилтън-Паркър счита, че главният проблем ще е Италия.

"Банковата рецесия в Италия ще се развихри още веднъж и ще провокира всеобщи банкрути на хора, както и лишаване на домовете им от банките. Еврото ще поевтинее, а през 2019 година ще стартира трагичен стопански спад в Европа ", декларира още той.

Ето и някои от другите му прогнози за 2018 година:

- Опитът на американците да смъкват от власт Доналд Тръмп ще се провали.

- Съединени американски щати ще подпише огромна комерсиална договорка с Англия, която ще раздруса Европейски Съюз. Става дума за оръжие, високотехнологични производства и коли.

- Доналд Тръмп няма да издигне стена сред Съединени американски щати и Мексико.

- Американски боен транспортен съд ще потъне и това ще бъде показано като терористичен акт.

- Тереза Май ще остане на власт.

- Джеръми Корбин ще провежда всеобщи стачки във Англия.

- Вулкан покрай Неапол ще изригне.

- Ще се появи голяма дупка в ледения шелф на Антарктика.

- Ще има световна зараза от грип, породена от биотерористи.

- Терористите ще стартират химическа офанзива.

- Еврото ще се срине — което ще докара до протести на континента.

- Световните стопански системи ще имат извънредно "лоша година ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР